Automobilio avarija yra labai nemalonus atsitikimas, nepriklausomai nuo masto ir patirtų nuostolių. Taip yra ir dėl to, kad net ir gan nedidelis susidūrimas su kitu automobiliu reiškia, kad teks dairytis vienokių ar kitokių dalių, kurios tikėtinai bus pažeistos. Žibintai ir skilai neabejotini yra vieni dažniausiai nukenčiančių automobilio elementų avarijos metu. Ir jei sulankstytas bamperis ar sparnas dar leidžia važiuoti automobiliu be didesnių problemų, tai be žibinto ar priekinio stiklo to daryti negalima. Ir nors kai kurie vairuotojai dar bando išvengti papildomų išlaidų važinėjant su sudužusiai žibintais, tokie veiksmai gali ne tik tapti baudos priežastimi, bet ir sukelti pakartotinų avarinių situacijų.

Jei jau atsitiko taip, kad po auto įvykio tenka ieškoti naujų detalių tai pats geriausias ir efektyviausias būdas greitai rasi ir pasikeisti norimas dalis yra internetas. Šiuolaikinės internetinės parduotuvės suteikia galimybę vienoje vietoje surinkti labai platų detalių asortimentą. Čia vairuotojai ir automobilių savininkai labai greitai ir nesudėtingai gali surasti dominančius elementus. Jei po avarijos reikalingi nauji priekiniai, galiniai ar posūkio žibintai, tereikia suvesti  automobilio modelį ir pagaminimo metus ir rasti visus siūlomus variantus. Kitas būdas tai pasižiūrėti ieškomos detalės serijinį numerį, kurį galima rasti ant bet kurio gaminio. Jo pagalba tikrai rasite visiškai atitinkantį produktą.

Daugelis prekiautoju šiais laikais siūlo galimybę įsigyti ne tik naujas ir originalias detales, bet ir naudotus produktus. Tai suteikia galimybę sutaupyti ir kiek sumažinti patiriamas išlaidas. Išsirinktos detalės pasiekia pirkėją per kelias dienas be poreikio važinėti po parduotuves ieškant reikiamų dalių. Taip sutaupomas ir ne ką mažiau svarbus laikas, suteikiantis galimybę užsiimti kitais svarbiais darbais, tvarkant po avarijos atsiradusius reikalus.