NERF-sautuvas-modulus-firepower-toycity
Vienas populiariausių ir berniukų labiausiai pamėgtų žaislų – tai šautuvas. Vaikais besirūpinantys tėveliai nori, kad berniukai ir mergaitės žaistų su kokybiškais, saugiais žaislais. Susižeisti įmanoma ir su pūkuotu meškiuku, tačiau kai kalba eina apie tokius žaislus kaip žaisliniai ginklai, norisi dar didesnio saugumo. Dėl to NERF šautuvai ir yra mėgstamas pasirinkimas – tai daugybėje šalių pripažinimą ir gerą vardą pelnęs pasirinkimas,teikiantis saugumo ir kokybės garantą.

Kuo ypatingi NERF šautuvai:

  • Tai itin iš kokybiškų medžiagų pagaminti, visas fizikines savybes apskaičiavus suprojektuoti žaislai, su kuriais žaisdami vaikai neturėtų susižeisti.
  • Su šiais NERF žaislais vaikai juda, lavina savo dėmesio sutelkimą, įprastą motorikos aparatą.
  • Yra gausus NERF šautuvų pasirinkimas, galima rinktis ir, pavyzdžiui, šautuvus, kurie būtų su Star Wars ar kita populiaria atributika.
  • Yra puikių NERF šautuvų priedų: kulkų, taikinių, dėklų.
  • Galima rinktis skirtingus NERF ginklus: lankus, kalavijus, šautuvus su kulkomis, vandens šautuvus.
  • Tai geras pasirinkimas, atitinkantis kainos ir kokybės santykį.

Štai keletas žaidimų, kuriuos tikrai bus smagu žaisti su šiais žaislais tiek berniukams, tiek mergaitėms. Jeigu tai taps dovana berniukui ar mergaitei, pasiūlykite šių žaidimų idėjas.

Dvikova

Kieme visada smagu žaisti su kaimynų vaikais. Su NERF ginklais galima imituoti senovinę dvikovą ir linksmai praleisti laiką tiesiog žaidžiant su šiais žaislais tarsi senoviniams riteriams ar Žvaigždžių karų kovotojams. Galima žaisti dvikovą tiek su vandens šautuvais, tiek su žaislinėmis kulkomis. Kulkos yra daugkartinio naudojimo, tad geriau žaisti ant tokios dangos, ant kurios lengvai matytųsi iškritusios kulkos ir jas būtų galima susirinkti bei vėl panaudoti. Dėl to nerekomenduojama, pavyzdžiui, nešienautuose laukuose žaisti.

NERF-sautuvas-modulus-recon-toycity

Šaudymo į taikinius turnyras

Galima pirkti specialius taikinius (arba atsispausdinti tiesiog ant lapo) ir su NERF šautuvai pasileisti į linksmas turnyro žaidynes. Tai geras žaidimas tuomet, kai kieme yra tik vienas žaislinis šautuvas, o žaidėjų daug. Tuomet taiklumą visi gali išmėginti paeiliui šaudydami į taikinį. Visai, kaip suaugusieji šaudo į tirą, tik čia viskas vyktų vaikiškame lygyje ir kur kas saugiau. Galima susiskirstyti į komandas, tuomet bus smagiau jausti komandinę dvasią, siekti geresnio rezultato už savo komandą, o ne asmeniškai sau.

Individualus šaudymas į taikinį: pratybos

Jeigu visgi domina asmeniniai rezultatai, galima su NERF šautuvai kasdien vienam šaudyti į taikinį. Taip miklinti savo akies taiklumą, dėmesio sutelkimą. Galima šaudyti iš skirtingų atstumų, skirtingų nuotolių.

NERF-super-soaker-vandens-ginklas-toycity

Vandens karas su šeima

Linksmas žaidimas šeimoje – vandens karas. Kiekvienas gali turėti po vandeninį NERF šautuvą, arba pakaks vieno ar kelių, kiti gali mėtytis balionais su vandeniu ar kitais sugalvotais vandenimi aptaškančiais objektais. Puikiai tiks vasarą karštą dieną sodyboje. Nors miesto vaikams tokie žaidimai tinka ir tarp daugiabučių.

Karas su draugais

Žinoma, kaip visada berniukams smagiausias žaidimas – karas. Leiskite vaikams žaisti tikrą karą, pajudant iš vietos, treniroujant savo koordinaciją, lavinant judrumą. O ne sėdint prie žaidimų konsolės bute ir niekur neinat iš namų. Karas – tai gera priemonė susitelkti dėl tikslo, komandinio žaidimo, lavinti mąstymą, planavimą, greitą reakciją, o kartu labai smagiai praleisti laiką. Rinkitės kokius tik norite NERF šautuvus – jie puikiai tiks šiam žaidimui. Vaikai kieme gali visi orientuotis būtent į tokius ginklus, tarpusavyje keistis ir pasidalinti su draugais.