suzadetuviu ziedai

Pirmasis sužadėtuvių žiedas buvo įteiktas XV – ame amžiuje. Deimantinį žiedą savo sužadėtinei Marijai iš Burgundijos įteikė Romos imperatorius Maksimilianas I. Nuo to laiko žiedai patobulėjo, pradėti klasifikuoti į rūšis pagal gamybos technologijas, o tradicija liko ta pati ir žiedo reikšmė nė kiek nesumenko. Atvirkščiai, išaugo.

Klasikiniai

Negalima sakyti, kad populiariausi, bet lengviausiai atpažįstami, yra klasikiniai suzadetuviu ziedai. Tokie suzadetuviu ziedai gaminami iš balto, geltono aukso arba platinos. Paprastai klasikiniai suzadetuviu ziedai inkrustuojami vienu briliantu.

Modernūs

Modernūs suzadetuviu ziedai yra išskirtinės formos arba papuošti kelių briliantų kombinacija. Taisyklė – tobulumas slypi – paprastume čia negalioja. Modernūs žiedai paprastai papuošti keliais briliantais ir išsiskiria unikaliu jų išdėstymu. Savaime suprantama, kad dėl to, tai nėra pigus sužadetuvių žiedai.

Halo rūšies žiedai

Halo tai elegancija, prabanga ir spindesys. Būtent toks koks turi buti suzadetuviu ziedas. Tai žiedai, kuriuos apjuosia briliantai. Paprastai halo būna suzadetuviu ziedai su deimantu, apjuostu mažais briliantais. Neverta net sakyti, kad beveik niekuomet neskelbia juvelyrai – Halo suzadetuviu ziedai akcija. Taigi, tai nėra pigus malonumas, bet nepaliekantis abejingos nei vienos moters.

Meniškas

Jeigu po dešmties metų gyvenimo kartu, vis dar abejojate ar pažįstate savo išrinktąją, greičiausiai, tai nenuspėjama, trokštanti nuotykių ir kūrybinga asmenybė. Būtent jai labai patiks meniški suzadetuviu ziedai balto aukso arba auksiniai suzadetuviu ziedai. Tai suzadetuviu ziedai internetu, kuriuos juvelyras gali padaryti mažu meno kūriniu. Antro tokio pačio žiedo nebus visame pasaulyje.

Nesupainiokime paskutinių akcentų. Pirmiausiai, suzadetuviu ziedai ant kurios rankos? (Lietuvoje įprasta sužadėtuvių žiedą nešioti ant dešinės rankos bevardžio piršto, bet kiekvienoje kultūroje yra savos tradicijos). Taip pat dažnai pasimetame ir tenka pasukti galvas, geltono ar balto aukso žiedą įsigyti. Atsakymas slypi Jūsų išrinktosios papuošalų stalčiuje. Kokių papuošalų ji turi daugiausiai – auksinių ar sidabrinių – pagal tai ir priimkite sprendimą. Galiausiai, nuolat kandžioja ir piniginę drąsko biudžeto klausimas. Tačiau, kaip juvelyrai sako, čia ne varžybos. Tad nustatykite sumą, kurią galite sau leisti ir juvelyras padės neviršyti biudžeto.