Trijų žvaigždučių viešbutis Air Hotel Kauno oro uoste Kauno oro uostas nuo kitų šalies oro uostų išsiskiria tuo, kad jis yra kiek toliau nutolęs nuo pagrindinio miesto. Kai kurie tai įvardina kaip minusą, kadangi reikia svarstyti alternatyvas kaip pasiekti Kauną. Tuo tarpu kiti teigia, kad tai yra pliusas, kadangi atvažiuoti iki Karmėlavos oro uosto gali net ir tas, kurio vairavimo įgūdžiai yra menki. Tuo tarpu važiuoti per visą Vilnių ne vietiniam gyventojui gali būti gana sudėtinga.

Bet kuriuo atveju, svarstyti geriau ar blogiau galima, tačiau nuo to visiškai niekas nepasikeis. Todėl verta susipažinti su nuostabiu viešbučiu esančiu greta Kauno oro uosto. Vos per 50 metrų nutolęs viešbutis tapo daugelio žmonių namais, kurie priima visada, kai tik svečias to nori. Trijų žvaigždučių viešbutis Air Hotel Kauno oro uoste – visiems, kurie nori komfortabilios nakties prieš arba po skrydžio.

Kodėl verta rinktis AIR hotel oro uostą, kai galima pasiekti Kauno centrą su taksi?

  • Šis viešbutis yra visiškai šalia oro uosto, taigi jeigu atskridote nakties metu arba po ilgo skrydžio esate paprasčiausiai pavargę – tokiu atveju rekomenduojame paeiti kelis metrus ir praleisti nuostabią nakvynę šiltuose viešbučio kambariuose.
  • Taip pat didelis pliusas yra tai, kad nakvynė šiame viešbutyje yra ne tuk kad pigesnė nei tuose, kurie yra miesto centre, tačiau pigesnė nei kelionė su taksi nuo oro uosto iki centro. Gerai išsimiegodami tuo pačiu dar ir sutaupysite.
  • Viešbutyje galima atrasti skirtingus kambarius pagal kiekvieno žmogaus poreikius. Nuo tokių, kurie skirti šeimai iki tokių, kurie geriausiai tinka vienam arba dviems žmonėms. Kiekvienas ras tai, kas atitinka jo poreikius bei galimybes.
  • Viešbutyje Jus aptarnaus malonus personalas, kurio tikslas yra patenkinti skirtingų žmonių poreikius ir garantuoti, kad nakvynė jiems patiks.

Trijų žvaigždučių viešbutis Air Hotel Kauno oro uoste yra tarsi pagalbos ranka tiems, kurie pavargę po skrydžio pirmiausia nori kristi į lovą ir pasiilsėti. Niekur nereikia eiti. Viskas ateis pas Jus.