moteriski prezervatyvaiPrezervatyvai yra naudojami per bet kokio tipo lytinį kontaktą su kitu asmeniu. Būtent sargiai pristatomi kaip vienas geriausių pasirinkimų tokiu atveju, jeigu norite apsisaugoti nuo lytiškai plintančių ligų ir tuo pačiu neplanuoto nėštumo. Tačiau toli gražu ne visi žino, kad greta tradicinių vyriškų prezervatyvų egzistuoja ir moteriški. Moteriški prezervatyvai pasirenkami ne taip dažnai, tačiau egzistuoja, tad labai trumpai pristatysime, kaip reikia jais naudotis.

Moteriški prezervatyvai yra kur kas didesni ir erdvesni už vyriškus. Taip pat jie negeba atlikti papildomo malonumo funkcijos.

Nepamirškite, kad moteriški prezervatyvai gali būti naudojami tik vieną kartą.

Tuo pačiu reikia atminti, kad jų negalima naudoti kartu su vyriškais prezervatyvais. Svarbiausi faktai apie šio tipo sargius.

1. Pirmiausia reikia patikrinti sargio galiojimo datą. Jas turi visi – tiek moteriški, tiek vyriški prezervatyvai.
2. Atsargiai išskleiskite prezervatyvą. Tai daryti reikia labai panašiai, kaip ir su vyrišku.
3. Suspauskite prezervatyvo priekį.
4. Atsigulkite arba vertikalioje padėtyje koją užkelkite ant klozeto.
5. Po truputį prezervatyvą dėkite į vidų.
6. Su pirštu švelniai jį įspauskite į vidų.
7. Prezervatyvų galiukas turi būti išlindęs.
8. Kuomet panaudosite – prezervatyvą išimkite ir išmeskite į šiukšlių dėžę.

Pasakyti, kodėl būtent moteriški prezervatyvai yra kur kas geresnis pasirinkimas nei kad vyriški – gana sunku. Paprasčiausiai vieni asmenys naudojasi vienais, kai tuo tarpu kiti – kitais. Moteriški prezervatyvai gana mažai kuo skiriasi nuo vyrų, taigi praktiškai jokio skirtumo, kurį variantą planuojate pasirinkti. Svarbiausia, kad jis jums tiktų ir būtų patogu naudoti.

Moteriški prezervatyvai, lygiai taip pat kaip ir vyriški, yra nebrangūs, kokybiški ir labai funkcionalūs. Jie taip pat, kaip ir vyriški, geba apsaugoti beveik iki 98 procentų. Taigi, apsauga yra labai aukšto lygmens ir jeigu norite būt tikras, kad neplanuotas nėštumas netaps gyvenimo palydovu – pasirinkite teisingai.

Rekomenduojame pirkti internetu, kadangi būtent čia egzistuoja plačiausia pasiūla mažiausiomis kainomis. Pasinaudokite egzistuojančia galimybe ir džiaukitės seksu su mylimu žmogumi. Svarbiausia, kad pastarasis būtų saugus.