Ko gero, nei vienas nenori turėti nuobodaus vestuvių albumo su įprastomis vestuvių nuotraukomis. Žinoma, toks albumas, kad ir kokios nuotraukos bebūtų, vis tiek bus brangus, tačiau juk visada smagiau turėti kažką išskirtinio, naujo, mažiau įprasto? Reikėtų paminėti, jog šioms idėjoms išpildyti reikėtų ne tik itin patyrusio vestuvių fotografo, tačiau ir tinkamų oro sąlygų, rūbų, nuotaikos ir vietos. Bet jeigu turėsite pakankamai noro – norimo rezultato tikrai pasieksite!

Lietingos vestuvės

Kelios idėjos išskirtiniam nuotraukų albumui-1_html_m41e3613b

Tokiai ar panašiai nuotraukai nereikia nieko ypatingo – tik fotografo, lietaus, kokios nors romantiškos vietos ir, žinoma, meilės! Pasirodo, kad ir prastas oras kartais gali pasitarnauti.

Tiesiog romantikai
Mėnesiena

Tokią romantišką bei optiškai apgaunančią nuotrauką padaryti nėra sunku – tą padaryti galėtų ir fotografas mėgėjas, bet tam reikia gerų oro sąlygų, kuo pasigirti gali tikrai ne kiekvienos vestuvės.

Meilė po vandeniu
Kelios idėjos išskirtiniam nuotraukų albumui-1_html_10142e05

Sakote, mylėti galite bet kur ir vieta nėra svarbi? Ką gi, tuomet nuotrauka su jūsų antrąją puse po vandeniu jums būtų pats tas. Vienintelis trūkumas – tam reikėtų patyrusio fotografo su įranga, kuri yra atspari vandeniui.

XXI amžiaus vestuvių nuotrauka
Kelios idėjos išskirtiniam nuotraukų albumui-1_html_m70fff34f

Pastaruoju metu itin išpopuliarėjo autoportretai, atlikti išmaniojo telefono kamera (angliškai tiesiog „selfie“) – kodėl gi vienos tokios nuotraukos neįdėjus ir į savo vestuvių albumą?

Meilės serenada
serenada
Įsimylėjėlių pora ir blizgantis, įspūdingai atrodantis instrumentas – ar gali būti kas nors romantiškesnio?

Meilė, kelianti į viršų
Kelios idėjos išskirtiniam nuotraukų albumui-1_html_18779409

Įsimylėję žmonės dažniausiai jaučiasi pakylėti, skraido padebesyse. Galima padaryti nuotrauką, kurioje vienas iš įsimylėjėlių (arba abu) „skrenda“, tačiau tam reikės itin daug kantrybės tiek fotografui, tiek jums, kadangi iš pirmo karto tokie kadrai paprastai nesigauna.

Vestuvių banga
jura

Pasiūlymas susituokti kartais ateina visai netikėtu momentu, kaip ir banga – vestuvių nuotraukoje stovint šalia audringos jūros arba joje puikiai tai atspindėtų.

Ilgai ieškota antroji pusė
Kelios idėjos išskirtiniam nuotraukų albumui-1_html_7fb6f0c

Kartais mūsų meilė yra taip arti, kad jos net nepastebime… iki tam tikro momento. Galbūt jūsų antroji pusė mokėsi kartu su jumis vienoje klasėje? Galbūt lankėte tą patį darželį? Tokia nuotrauka, kaip kad pavaizduota viršuje, puikiai tai parodytų, o ir kažkokių ypatingų įrankių ar įgūdžių tokiai nuotraukai tikrai nereikėtų.

Gangsterių vestuvės
Gangsterių vestuvės

Gangsteriai buvo itin paplitę XX amžiuje – tokio tipo nuotrauka būtų ne tik neįprasta, bet ir labai solidi, ypatingai papuošianti jūsų vestuvių nuotraukų albumą. Tiesa, tam reikėtų išsinuomoti gan nemažai įvairių daiktų arba ypatingų nuotraukų redagavimo galimybių.

Kelių dešimčių vestuvių albumų neturėsite, todėl pasistengti padaryti kažką neįprasto tikrai verta – juk taip bus ne tik maloniau patiems žiūrėti, bet ir kitiems vartyti bus įdomiau. Nebūtina daryti identiškų nuotraukų, galite tiesiog pasisemti idėjų ir sugalvoti kažką kitokio. Tiesiog būkite kūrybingi ir pasistenkite išsiskirti iš kitų, padarykite vestuves bei jų nuotraukas įsimintinas, neįprastas.

Nuotraukų šaltinis: Cuded.com