Norfos akcijosAr įmanoma pavalgyti pietus už 5 litus? Tai įrodyta daug kartų, kad tikrai įmanoma. Maistas – iš normalių kokybiškų produktų. Įrodyta, kad jokių nuolaidų nereikia, tad įsivaizduokite, kaip kokybiškai pavalgyti NORFA akcijos metu nupirktais maisto produktais! Kaip ir Maxima, taip ir NORFA turi atskiras lentynas, kuriose parduodami maisto produktai sumažinta kaina.

Tai produktai, kurių galiojimo laikas baigiasi tą pačią ar kitą dieną. Neplanuojantiems savo pirkinių, šios lentynos yra tikras išganymas, nes čia galima įsigyti vos ne dvigubai pigesnių maisto produktų – duonos, mėsos gaminių, žuvies, įvairių salotų.

NORFA yra laikoma vienu pigiausių prekybos centrų Lietuvoje. Tai antras pagal dydį prekybos tinklas, turintis savus gamintojus, kurie po UAB „Rivona“ prekės ženklu gamina įvairius maisto produktus. Atrodo, kad ši bendrovė yra labai populiari maisto produktų gamintoja, tačiau iš tikrųjų įvairius produktus gamina skirtingi gamintojai ir tik naudojasi Norfos vardu ir logistikos sistema savo produkcijai realizuoti.

Norfa akcijos keičiasi kiekvieną savaitę. Maža to, kas dieną atsiranda tam tikrų nuolaidų konkrečioms prekėms. Jas sužinoti galima užsukus į parduotuvę. Stambiąsias akcijas sužinoti galima ir internete. Pavyzdžiui, yra toks RaskAkcija.lt puslapis, kuriame publikuojama informacija apie akcijas ne tik iš Norfos, bet ir iš kitų didžiųjų prekybos centrų. Tai patogu, nes vienoje vietoje pateikiami visi patrauklūs pasiūlymai. Jei vienoje parduotuvėje gera akcija maisto produktams, kitur galite sarti iš koto verčiančių pasiūlymų rūbams, laisvalaikio prekėms ir t.t. Informacija pateikia iš oficialių leidinių, todėl yra tiksli ir visiškai vieša.

Kodėl toks būdas yra geras sužinoti, kada prasideda ir baigiasi įvairios Norfa akcijos?

Sutaupoma nemažai laiko. Taip pat galima žiūrėti tik tas akcijas, kurios domina, išfiltruotas pagal kategorijas ir sritis. Bet kada galima parsisiųsti Norfos akcijinį leidinį PDF formatu. Svarbiausia, akcijas galima peržiūrėti ir mobiliuoju telefonu. Žiūrėdami išleisite iki 2 litų už interneto ryšį, tuo tarpu sutaupyti galima labai daug.

Nuolaidos internete skelbiamos ir atnaujinamos kas dieną.

Norfa yra populiari parduotuvė, nes čia galima įsigyti to, ko kitose parduotuvėse nėra.