konfeti patrankos  su ziedlapiais ir sirdelemisPasitempęs jaunikis, jūra žiedų ir pakili nuotaika. Užgrojus Mendelsono maršui visi atsisuka į balta suknia pasipuošusią nuotaką. Abiem ištarus žodį „taip” ir prisižadėjus mylėti amžinai užplūsta tik patys šilčiausi jausmai. Taip, vestuvės viena gražiausių ir svarbiausių švenčių moters ir vyro gyvenime, todėl viskas – suknelė, gėlės ir aplinkos papuošimas bei kitos smulkmenos turi būti tobulos. Taigi, pakalbėkime, apie tai kaip sukurti tobulą aplinką, tobulai šventei.

Sako, kad pats geriausias laikas pajusti nepakartojamą šventės atmosferą, įžengus į tuščią, išdabintą šventės salę. Tada kiekviena vestuvių dekoravimo detalė ir mažiausia smulkmena atrodo tobulai ir skleidžia nepakartojamą nuotaiką. Norint sukurti tokią atmosferą teks gerokai pasukti galvą, kad kiekvienas daiktas rastų savo vietą.

Kartais jaunieji apgalvoja viską iki menkiausių smulkmenų, bet pamiršta apie vieną svarbiausių vestuvinių dekorų – kėdes. Kartais jos pastatomos „nuogos“ arba apkarstomos gyvomis gėlėmis, kurios greit dėl šilumos ar vandens stygiaus gali prarasti savo estetinį vaizdą. Todėl vestuvių organizatoriai rekomenduoja kėdės „aprengti“. Kėdžių užvalkalai ne tik suteiks daugiau jaukumo, bet ir bus praktiški tuo atveju, jei norite išlaikyti vientisą vestuvių dekoro stilių. Tiesa, jei ketinate kurti Viktorijos laikų stilių tai antikvarinių kėdžių grožio slėpti nederėtų, o jų skirtingas dizainas gali sukurti originalų eklektišką aplinką. Beje, jei bijote, kad kėdžių užvalkalais apvilktos kedės gali atrodyti nuobodžiai ir monotoniškai, visada galite jas dekoruoti įvairiaspalviais kaspinais.

Vestuvines tauresGėlės ir vestuvinės žvakės neatsiejama šios šventės dalis, jos suteikia aplinkai jaukumo ir artimumo įspūdį. Seniau buvo madinga stalus dekoruoti viena didžiule gėlių puokšte ir keliomis žvakėmis. Šiandien ši mada šiek tiek priblėso, originalumo ir unikalių sprendimų ieškantys busimieji sutuoktiniai dažnai renkasi kelias, nedideles, įvairių gėlių ir spalvų puokštes, kurias stato ant kiekvieno stalo. Tiesa, nėra jokių taisyklių, kurios griežtai liepia, kad ant stalo turi būti bent viena gėlių puokštė. Jei nenorite puokštės, kuo puikiai gali tikti visada galite ją pakeisti vaisių taurėmis ar tiesiog palikti žvakides dekoruotas įvairiomis krištolo detalėmis ir mielais kaspinėliais. Beje, rinkdamiesi žvakes vestuvėms atkreipkite dėmesį į kiek laiko jos dega, kad vidury šventės nereikėtų jų keisti ir kad būtų nevarvančios. Tokiu būdų apsaugosite staltieses, palanges ir kitas vietas, ant kurių jas statote.

Rožių žiedlapiai puiki vestuvių atributika, jais galime nutiesti kelią į bažnyčią ar apibarstyti jaunuosius išeinančius iš jos. Paprastai pastarajai tradicijai naudojami gyvų rožių žiedlapiai, tačiau atminkite, kad dirbtiniai rožių žiedlapiai gali būti naudojami kaip ir stalo dekoras, ypač tada, kai nenorite didelių puokščių.

bengaliskos ugneles su balionais-vestuvesKažkodėl rinkdamiesi vestuvių atributiką retai pagalvojame apie balionus. Jie mums labiau asocijuojasi su vaikų gimtadieniais ar Holivudo filmais apie išleistuvių šokius. Tačiau dizaino meistrai iš jų gali sukurti tikus dekoro stebuklus. Vestuviniai balionai gali tapti įspūdinga dekoracija ir visai neatrodys pigiai ar nuvalkiotai. Iš balionų sukurtos arkos, gėlės ar net balioninė siena puikiai tiks papuošti restoraną, sodybą ar pokylių salę. Be to, spalvingi, skirtingo dydžio balionai puikiai pagyvins vestuvinę fotosesiją, suteiks jai žaismingumo ir daugiau vėjavaikiškumo.

Vis dėlto, jei manote, kad balionai ne jums, bet norite aplinkai suteikti jaukaus mielumo, puikus pasirinkimas – kaspinėliai. Juos galite naudoti kaip kėdžių dekoravimo akcentus, įvairiaspalvių kaspinų puokštėmis galite dekoruoti stalą, o profesionalai gali sukurti nepakartojamo grožio girliandas, kurios dar labiau papuoš jūsų šventę.

Vestuvių aplinkos puošimas varginantis, bet ir džiugus užsiėmimas, juk tai jūsų šventė, todėl svarbiausia, kad viskas jums būtų miela, gražu ir šią dieną atsimintumėte visą likusį laiką.

Grazi nuotrauka su jaunajavestuvines pagalvele ziedamskonfeti patrankos  su ziedlapiais ir sirdelemis