Netradicinių socialinių ir kultūrinių akcijų organizatorius 4ROOM, pernai kauniečiams pristatęs parodą pakeliui „Meksikos skonis“, pasiūlęs siautulingą „Kauno krepšinio sostinės“ muzikinio klipo filmavimą senamiestyje ir organizavęs „Lįsk po mano skėčiu“ akciją, šiemet, vasario 14 d., siūlo išskirtinę progą sužadėtuvėms. Šv. Valentino dienos proga organizuojama linksma, meilės, atvirumo ir vilties kupina akcija „Masinės sužadėtuvės“. Tikimasi, kad keliasdešimt jaunuolių vienu metu piršis savo išrinktosioms. Dalyvauti renginyje masina ir ypatinga dovana – restoranas „Sadutė“ vienai iš laimingųjų porų, nutarusių sumainyti žiedus, suorganizuos nemokamą vestuvių pokylį. Prizų dalyviams žada būti ir daugiau. Be abejo, visi jie bus susiję su vestuvėmis ir jų organizavimu.

„Visus, kurie rado savo gyvenimo meilę ir tvirtai pasiryžo susieti gyvenimus, vasario 14 d. 19 val. kviečiame dalyvauti staigmenų ir netikėtumų kupiname renginyje, kuris vyks Kauno rotušės aikštėje įsikūrusioje restorano „Sadutė“ karuselėje, – kviečia projekto vadovas Erikas Kundreckas. – Tikimės, kad piršlybos tikrai bus masinės. Ketiname siekti rekordo“.

„Sadutės“ restoranas renginiui pasirinktas neatsitiktinai. „Sadutė“ – tai lietuvių liaudies mergvakario šokis. „Tikimės gražinti tradicijas. „Sadutė“ taps tuo restoranu, kuriame pirštis savo mylimajai geriausia, – sakė restorano šeimininkė Indra Ramanauskienė. – Tad merginos žinokite – jei vaikinas jus pakvietė į „Sadutės“ restoraną romantiškos vakarienės, tai greičiausiai švarko kišenėje jis slepia žiedelį su deimantuku“.
Norintys dalyvauti masinių sužadėtuvių akcijoje kviečiami registruotis elektroniniu paštu adresu pirslybos@4room.lt. Sužinoti akcijos naujienas galima ir facebook tinkle, specialiai šiai progai sukurtame puslapyje „Masinės sužadėtuvės“.