Kovo 3-4 dienomis Vilniaus „Siemens“ arenoje svečiuosis pasaulinę šlovę pelniusi „Disney On Ice“ trupė, kuri pristatys naujausią gastrolėms pritaikytą ir visai šeimai skirtą šou ant ledo „Princesės ir herojai“. Spalvingame ir nuotaikingame spektaklyje pasakojama mylimiausių ir populiariausių „Disney“ pasaulio princesių ir jų didvyriais tapusių princų istorija.

„Tai bus antrasis kartas, kuomet „Disney On Ice“ vieši mūsų arenoje. Prieš porą metų po spektaklio iš arenos išėjusi minia dar ilgai dalijosi nepakartojamais įspūdžiais ir širdį užliejusiomis šilčiausiomis emocijomis. Pamatę puikiai pažįstamus ir mylimus herojus, jais žavėjosi ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Todėl labai džiaugiamės, jog savo areną vėl galėsime paversti pasakų pasauliu ir įžiebti spindesį ne tik mažo, bet ir didelio akyse“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Naujausia „Disney“ pasaulio princesė Auksarankė spektaklio metu pristatys ir padės papasakoti geriausias klasika tapusias „Disney“ pasakas: „Undinėlė“, „Gražuolė ir pabaisa“, „Snieguolė ir septyni nykštukai“, „Pelenė“, „Aladinas“, „Miegančioji gražuolė“ bei supažindins su ant ledo dar nematytais „Disney“ šeimos nariais.

„Prieš pradėdami statyti naują „Disney On Ice“ spektaklį galvojome, kas „Disney“ pasaulio princeses ir herojus daro tokiais ypatingais. Supratome, jog visoms princesėms bendras vienas dalykas – kiekviena jų rizikuoja, kad atrastų savo tikrąją svajonę ir dėka kiekvienos jų tikėjimo ji išsipildo“, – sako „Feld Entertainment“ vadovas ir prodiuseris Kennethas Feldas bei džiaugiasi, jog šia įkvėpiančia idėja jau greitai galės pasidalinti su žiūrovais Lietuvoje.

„Princesės ir herojai“ perkelia į pasakišką pasaulį, kuriame nutikti gali bet kas – tereikia tikėti. Tikėjimą susistiprina ne tik savo srities profesionalų kurti nuostabūs kostiumai, prie kurių dirbo per 60 žmonių, užburianti talentingo kompozitoriaus Jerry Biliko muzika, įspūdinga olimpiniams dailiojo čiuožimo čempionams šokio kompozicijas kūrusios Cindy Stuart choreografija, tobulas „Emmy“ laimėtojo Peter Morse apšvietimas, kuriam sukurti prireikė net 650 darbo valandų (o tai yra 27 paros darbo be atokvėpio), bet ir spindintis ledas.

Spektaklis ant ledo „Princesės ir herojai“ ypatingas ir tuo, jog čia ne tik tarsi ką tik iš knygos puslapių išnirę herojai, bet ir pasakos atmosferą kuriančios įspūdingos dekoracijos: milžiniškas krioklys, didžiulė daugiau nei 2 tūkst. lempučių išpuošta Pelenės karieta, 11,5 metrų aukščio ir 30 metrų ilgio ugnimi spjaudantis drakonas ir kt.

„Disney On Ice“ trupė surengs 3 į pasakišką pasaulį nukeliančius spektaklius „Princesės ir herojai. Išankstinė prekyba bilietais „Tiketos“ klubo nariams prasidės lapkričio 17 d., ketvirtadienį. Viešoji prekyba prasidės lapkričio 21 d., pirmadienį. Bilietus į „Disney On Ice“ ledo šou „Princesės ir herojai“ galima įsigyti „Tiketos“ bilietų platinimo kasose visoje Lietuvoje arba internetu www.tiketa.lt.

Per daugiau nei 30 metų „Disney On Ice“ tapo vienu žymiausių ir populiariausių ledo šou planetoje. Pasaulinę šlovę ir pripažinimą pelniusius ledo šou išskirtinėmis teisėmis, bendradarbiaudama su „The Walt Disney Company“ kuria kompanija „Feld Entertainment“. Visai šeimai skirtuose „Disney On Ice“ ledo šou pagrindinės žvaigždės yra Walt Disney pasakų herojai.

„Disney On Ice“ ledo šou „Princesės ir herojai“ Vilniuje organizuoja didžiausiai šalyje pramogų verslo kompanijų grupei „SEVEN Entertainment“, vienijančiai įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, kurios užsiima arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu, priklausanti bendrovė „SEVEN Live“.