Labai sunku kalbėti apie analogų pasaulyje neturinčią Asmenybę. Labai sunku kalbėti apie Genijų, kurio niekas negali atkartoti (nes to padaryti tiesiog neįmanoma). Labai sunku jį analizuoti ir aprašyti, tačiau labai lengva juo žavėtis! Tiesiog galime pasidžiaugti, kad jis ketina padovanoti mums koncertą!

Didis koncertas su didžiu Artistu! Tik taip galima charakterizuoti laukiantį Vienintelį nepakartojamo Aktoriaus, Roko muzikanto, Artisto ir … Asmenybės Petr Mamonov (grupės “Zvuki MU” lyderį, pagrindinių vaidmenų atlikėją filmuose „Taksi – bliuz“, „Ostrov“, „Car“..) pasirodymą, kuris įvyks rugsėjo 20 dieną, 19 valandą, Vilniaus kultūros rūmuose prie Vidaus reikalų ministerijos (Žirmūnų g. 1E).

Programą pavadinimu „Mne – 60″ sudaro visi geriausi ir mylimiausi kada nors sukurti Petr Mamonov kūriniai! Mažiausiai 2 valandos laimės – toks unikalus koncertas laukia visų ir praleisti jį būtų nuodėmė, ypač, kai pats muzikantas ir jo komanda ypatingai ruošiasi jam. Jau užsakyta ir speciali scenografija, ekranai, projektoriai, moderniausia garso ir apšvietimo technika… !

Šiandien Petr Mamonov – viena spalvingiausių ir originaliausių asmenybių Rusijos teatro ir muzikos scenoje. Jo neįprastas, dažnai šokiruojantis įvaizdis, neįtikėtina plastika ir magiška pasirodymų energetika kiekvieną klausytoją priverčia susimastyti apie egzistenciją ir gyvenimo realybę.

Kažkas prisimena, vertina ir myli Petr Mamonov už jo novatoriškus kūrinius ir darbą grupėse „Zvuki MU“, „Mamonov ir Aleksej“, kažkas už jo parodaksalius ir psichodelinius teatralinius pasirodymus, kažkas už kultinį garsiojo rusų filmų „Ostrov“ ir „Car“ kinematografo P. Lungino filmą „Taksi – Bliuz“, kažkas už viską kartu.
Štai kaip apibūdina savo kūrybą pats Petr Mamonov: „Kokia mano dvasia, tokia yra ir mano kūryba. Pavargau nuo liūdesio, sielvarto, skausmo, aš noriu džiaugsmo!”

Šie žodžiai puikiai apibūdina naujuosius Petr Mamonov spektaklius. Viso koncerto (spektaklio) metu Artistas sugeba išlaikyti tokį emocinį stresą visai auditorijai, kad po kai kurių jo pasirodymo žmonės tiesiog verkia arba šaukia iš malonumo.

Gausus muzikos, teatro numerių ir poezijos rinkinys, puikus humoro jausmas, galinga charizma ir kalbos turtingumas, žavesys ir neįkainojami kūrybos lobiai įvairioms kartoms – tai tik dalis to, kaip galima apibūdinti Petr Mamonov pasirodymus.

Bilietai į Petr Mamonov koncertą „Mne 60!“, kuris vyks Rugsėjo 20 d. 19 val. Vilniaus kultūros ir sporto rūmuose (VRM rūmai, Žirmūnų g. 1Е) galima įsigyti visose BILIETAI.LT kasose. Paskubėkite, bilietu skaičius ribotas. Telefonai pasiteiravimui, bendradarbiavimui ir reklamai: 8618 01 331
Bilietų pardavimo informacija: 8653 62 193