Jau balandžio 6 d. Vilniuje įvyks ilgai lauktas italų muzikos superžvaigždės Eros Ramazzotti koncertas. Garsųjį dainininką į Lietuvą atlydės 80 žmonių pagalbinio personalo komanda, kuri keliauja 4 prabangiais autobusais. Vieninteliam pasirodymui „Siemens arenoje“ skirtą galingą koncertinę įrangą atgabens net 12 vilkikų.

Lietuvoje įvyksiantis E. Ramazzotti koncertas – pernai spalį prasidėjusių pasaulinių gastrolių „Ali e Radici“ dalis. Surengęs pasirodymus didžiausių Vakarų Europos miestų arenose, balandžio 2 – 4 dienomis dainininkas koncertuos Sankt Peterburge ir Rygoje.

Į Vilnių E. Ramazzotti atlydės 4 autobusais atvyksianti gausi pagalbinio personalo komanda, kurią sudaro daugiau nei 80 žmonių. Specialiai koncertui skirtą koncertinę įrangą atgabens 12 vilkikų. Vieninteliam žvaigždės pasirodymui „Siemens arenoje“ bus pastatyta 16 metrų aukščio ir 26 metrų pločio scena. Į Lietuvą iš užsienio bus atvežta moderniausia garso, šviesos aparatūra, milžiniški video projekcijoms skirti ekranai ir sceninės konstrukcijos. Dekoracijų, ekranų, šviesos ir garso aparatūros montavimo darbai, kuriuos atliks daugiau nei 50 darbininkų, vyks net

Lietuvos sostinėje antrą kartą viešėsiantis garsusis italų dainininkas neatskleidžia kuriame viešbutyje ketina apsistoti. Išskirtiniam pasirodymui E. Ramazzotti ruošis visą dieną. „Siemens arenoje“ jam ir kartu atvyksiantiems muzikantams bus įrengti erdvūs persirengimo kambariai, virtuvės ir darbo kambariai dainininko atstovams. Užkulisiuose valgį E. Ramazzotti ir jo komandai ruoš specialiai iš Italijos atvykęs virėjas, kuriam talkins 2 profesionalūs kulinarai. Visus maisto produktus dainininko atstovai taip pat atsiveš patys. Vienos dienos maistas žvaigždei ir jo komandos nariams kainuos apie 5 tūkst. eurų.
Ilgai lauktas italų muzikos superžvaigždės E. Ramazzotti koncertas „Siemens arenoje“ Vilniuje įvyks jau balandžio 6 d. Vieninteliame šou Lietuvoje garsusis dainininkas pristatys naujausią savo albumą „Ali e Radici“. Pernai gegužę dar nepasiekęs parduotuvių lentynų, „Ali e Radici“ gimtojoje šalyje buvo pripažintas 3 kartus „platininiu“ (iš anksto užsakyta daugiau nei 210 tūkst. jo kopijų). Už šį pasiekimą E. Ramazzotti įteiktas prestižinis „Wind Award“ apdovanojimas, prilyginamas itališkam muzikos „Oskarui“. Išskirtiniame pasirodyme taip pat skambės „Cose Dela Vita“, „Piu Bella Cosa“ ir daugelis kitų populiariosios muzikos klasika tapusių dainininko hitų.

Daugiau nei 25 metus koncertuojantis E. Ramazzotti yra tapęs gyva muzikos legenda. Vienas garsiausių atlikėjų pasaulyje yra ypač populiarus Vokietijoje, Meksikoje, Argentinoje ir, be abejo, gimtojoje Italijoje. E. Ramazzotti išleido 15 studijinių albumų ir dainų rinkinių, visame pasaulyje pardavė daugiau nei 50 milijonų įrašų. Per savo karjerą atlikėjas dainavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Cher, Andrea Bocelli, Joe Cockeriu, Carlosu Santana, Luciano Pavarotti ir daugeliu kitų.