Jau beveik vienerius metus veikianti scenos menų centro „Menų spaustuvė“ Infoteka siūlo vilniečiams susipažinti su naujausia literatūra ir skaitmeniniais leidiniais apie šiuolaikinius menus: šokį, teatrą, dailę, dizainą, madą. Čia taip pat galima rasti žymių režisierių filmų, vaizdo apybraižų apie Lietuvos menininkus, periodikos. Infotekos kolekcija periodiškai atnaujinama lietuviškais ir užsienietiškais leidiniais, kuriais naudotis galima ne tik vietoje, bet ir skolintis į namus.

Tarp Infoteką pasiekusių šių metų naujienų – nemažai knygų anglų kalba. Teatro mylėtojams gali būti aktuali Eyre & Wright apybraiža apie Didžiosios Britanijos teatro raidą XX a., o su pasauline teatro istorija supažindins amerikiečio Glynne Wickham „History of the Theater“. Knyga apie žymią šiuolaikinės prancūzų menininkės – rašytojos, fotografės, instaliacijų kūrėjos,– Sophie Calle kūrybą sudomins vizualiais menais besidominčius žmones, šokio mėgėjus – leidiniai apie Diagilevo kūrybą bei Vokietijos šokio raidą, o mados gerbėjus – gausiai iliustruotas šimtą naujų mados kūrėjų pristatantis leidinys.

Naujų filmų sąrašuose – ne tik Ingmaro Bergmano ir Andrejaus Tarkovskio chrestomatiniai kūriniai, bet ir nebyliojo filmo legenda Busteris Keatonas, žymiojo prancūzų choreografo Angelin Preljocaj „Le Songe de Medee” ir daugelis kitų. Infotekoje vietą atrado ir lietuviški filmai – Almanto Grikevičiaus „Jausmai“, Arūno Žebriūno „Velnio nuotaka“ bei Agnės Marcinkevičiūtės dokumentinis filmas apie rašytoją Jurgą Ivanauskaitę „Šokis dykumoje“ .

Menų spaustuvės Infoteka veikia nuo 2009 m. pavasario. Jos kolekcijos pagrindą sudaro Britų tarybos perduota kolekcija, čia taip pat viešam naudojimui savo leidinius pateikė Lietuvos šokio informacijos centras. Leidinius skolintis į namus gali visi tapę Menų spaustuvės Infotekos nuolatiniais skaitytojais ir įsigiję skaitytojo pažymėjimą, kuris metams kainuoja 20 Lt.