rodas-stewartasVasarą pirmą kartą Lietuvoje koncertuos legendinis britų dainininkas Rodas Stewartas. Roko žvaigždės koncertas įvyks birželio 10 d. „Vingio“ parke Vilniuje. Tai bus vienintelis dainininko pasirodymas Baltijos šalyse. Įspūdingame koncerte Rodas Stewartas pristatys naujausią albumą „Soulbook“ ir auksine roko muzikos klasika tapusias dainas.

Bilietus į vienintelį legendinio roko dainininko Rod Stewart koncertą Vilniuje bus galima įsigyti jau nuo sausio 26 dienos.

„Susitarti dėl vienintelio koncerto Baltijos šalyse nebuvo lenga – derybos su Rodo Stewarto atstovais vyko ilgiau nei vienerius metus“, – sako „Makroconcert Lietuva“ vadovas Vaidas Zdancevičius. „Neabejojame, kad išskirtinis Rodo Stewarto pasirodymas taps vienu iš didžiausių po atviru dangumi šiemet vyksiančių koncertų“.

Birželio mėnesį į Lietuvą Rodas Stewartas užsuks gastrolių po Europos festivalius ir stadionus metu. Dainininkas atvyks su savo muzikantų grupe ir su aptarnaujančio personalo komanda, kurioje bus beveik 70 žmonių. Roko atlikėjas atsigabens visą įspūdingam koncertui reikalingą šviesos ir garso aparatūrą.

Didžiosios Britanijos 2-ojo laipsnio ordino kavalierius, Roderickas Davidas Stewartas gimė Londone. Populiarus atlikėjas yra vienas garsiausių dainininkų bei dainų autorių roko muzikos istorijoje. Ilgiau nei penkis dešimtmečius muzikinę karjerą tęsiantis Rodas Stewartas sulaukė didžiulės sėkmės. Pasaulyje yra parduota daugiau nei 250 mln. įrašų.

Daugkartinis „Grammy“ apdovanojimų laimėtojas Rodas Stewartas yra vienas brangiausiai apmokamų ir daugiausiai žiūrovų sukviečiantis dainininkas. Pasaulinę šlovę atlikėjas pelnė dėl milžiniško populiarumo sulaukusių dainų „Maggie May“, „Sailing“, „Tonight’s The Night (Gonna Be Alright)“, „I Don’t Want To Talk About It“, „The First Cut Is the Deepest“, „Do Ya Think I’m Sexy?“, „Baby Jane“, „Downtown Train“, „Have I Told You Lately“ ir daugelio kitų.

rodas-stewartas