grupe-3_„Dar niekad nebuvome taip „nusikalę“, – prisipažino grupės „3“ nariai Gutis, Vilmis ir Vytenis. Trijulė šią savaitę, anot jų pačių, pasiekė kone savo darbų rekordus.
„Dirbame, kaip nežinau kas, – šypsodamasis pasakoja Vilmis. – Savaitės pradžioje, drauge su savo kolegomis Lietuvos atlikėjais, dalyvavome NVO vaikams konfederacijos rengiamame renginyje „Vaikų žavaigždynas“. Koncerte kartu su „SOS vaikų kaimo“ auklėtiniais atlikome debiutinę savo dainą „Ateinu“. Šiam pasirodymui ruošėmės net kelias dienas, repetavome. Tik pasibaigus renginiui, skubėjome į įrašų studiją. O čia viskas ir prasidėjo“.

„Kuo greičiau savo gerbėjams norime pasiūlyti naujausių mūsų kūrinių, tad dirbame ir dirbame“, – pridūrė grupės „3“ narys Vytenis.
Vaikinai teigia, jog įrašų studijose kone jau ir nakvoja. „Reikia pradėti su savimi vežiotis ir patalynę“, – juokiasi Gutis. Anot atlikėjo, su prodiuseriais studijoje trijulė dirba jau ir naktimis. „Ir mes, ir prodiuseriai nori kokybiško rezultato, nesiskundžiame, bet neslėpsime, šiek tiek jau ir pervargome. Tačiau toks mūsų darbas. Naujausią savo dainą „Man to reikia“ įrašinėjome kone dešimt valandų“, – teigė Vilmis.
„Čia dar nieko, – pridūrė Gutis. – Po nemigo nakties skubėjome į Kauną. Vairavau nė kiek nemiegojęs… Kaune studijoje įaršėme tikrai niekam netikėtą duetą. Patikėkite, įrašinėjant pradėjo temti akyse ir vos neiškritau. Gerai, kad kolegos sugavo. Tačiau tai dar ne viskas. Šią savaitę laukia ir dar vienos naujos dainos įrašai“.
„Kartais pavydžiu kitus darbus dirbantiems žmonėms. Bent jau naktis gali leisti su savo mylimomis merginomis, o mes, vietoj to, sėdime užsidarę studijoje ir dainuojame“, – juokėsi grupės „3“ vokalistas Vilmis.