grupe_juniorProdiuserinės kompanijos „Cactus“ dešimtmečio proga į sceną sugrįžusi grupė „Junior“, atsižvelgusi į gerbėjų ir pramogų organizatorių pageidavimus, surengs dar du išskirtinius koncertus gimtojoje Klaipėdoje bei Šiauliuose – miestuose, kuriuose klestėjimo laikais sulaukdavo ypač didelio publikos dėmesio.
„Jeigu kas pasiūlytų solidų honorarą, tikriausiai sutiktume koncertuoti“, – dar rengiantis „Cactus“ jubiliejui juokavo „Junior“ lyderė Rosita. Pramogų rengėjai nepraleido šio pasisakymo pro ausis: gruodžio 18-ąją, penktadienį, „juniorai“ koncertą surengs Šiaulių naktiniame klube „Martini“, o šeštadienį, gruodžio 19-ąją, grupė pasirodys Klaipėdos „Martini“ klube.

„Junior“ žada atlikti turiningą geriausių savo hitų programą, kuri bus gerokai platesnė, nei skambėjusi per „Cactus“ gimtadienio koncertus, ir surengti įspūdingą šou. Drauge su buvusiais grupės nariais scenoje pasirodys perkusininkas ir šokėjai. Grupė neužsimena apie planus sugrįžti į lietuvišką popsceną, tačiau neslepia, kad šiltas publikos sutikimas, kurį teko patirti trumpam sugrįžus į sceną, įkvėpė pristatyti specialiai parengtą pasirodymą ir tiems klausytojams, kurie dar neturėjo galimybės jo pamatyti per „LNK“ televiziją ar „Cactus“ dešimtmečio šventėje.

Priminsime, kad lietuviško popmuzikos šou pradininkais vadinami „juniorai“ susibūrė 1996-aisiais. Originaliu įvaizdžiu ir paaugliškai nuoširdžiomis dainomis apie meilę Klaipėdos grupė pelnė daugybės klausytojų simpatijas. Per savo gyvavimo laikotarpį „Junior“ įrašė penkis albumus, sukūrė penkis vaizdo klipus ir surengė daugiau kaip 500 koncertų, kurių vienas, vykęs Nemuno saloje 1997-aisiais, sutraukė net 7000 žiūrovų.