milanno_kaukesDainininkas Milanno su grupe nusprendė papokštauti – koncertų metu išeiti į sceną su linksmaisiais respiratoriais. „Pastaruoju metu pastebime daug žmonių besisaugančių nuo ligos, tačiau per veido apdangalą nesimato mimikų, jokių veido bruožų,– kalbėjo bosine gitara grojantis Vainius.– Tad mes nusprendėme patys pagyvinti esamą padėtį“. Grupė ne tik pati linksmai pristato savo „kaukes“, bet jas padalina ir žiūrovams. „Tai nauja mada, kuri visame pasaulyje plinta greičiau už patį gripą. Kaip mes sakome – daliname žmonėms šypsenas! Kuo daugiau gerų emocijų, tuo lengviau gyventi!”– pritarė būgnininkas Robertas.

Šiuo metu intensyviai koncertuojanti komanda keliauja po įvairius Lietuvos miestus. Koncertinėje programoje, kurią kruopščiai ruošė pusę metų, pristatomos niekur dar negirdėtos dainos, bei keli gerai žinomi Milanno kūriniai, kurie suskamba kitaip.
Pirmieji koncertai sulaukė šiltų publikos įvertinimų ir patvirtino, kad naujoji Milanno gyvo garso programa atranda savo nišą. Tai ne vienkartinis projektas, o seniai brandintas dainininko siekis. Pasak grupės narių, svarbiausia koncertų užduotis, kurią įgyvendina, yra ryšys su publika, bei dainos, kurios įtraukia žiūrovą. Programa pasižymi lyrizmu, pulsuojančia energija ir nuoširdžiu bendravimu.

Artimiausi Milanno ir grupės gyvo garso koncertai:

Gruodžio 4 d.- „Combo“, Kaunas
Gruodžio 11 d.- „Vilkaja“, Ukmergė
Gruodžio 12 d.- Miesto teatro mažoji salė, Alytus
Gruodžio 18 d.- „Kiwi“, Klaipėda