patruliaiPokyčiai grupėje „Patruliai“- naujas komandos narys. Prie Algirdo Radzevičiaus prisijungė šou verslo atstovas, televizijos bei radijo laidų vedėjas Gytis Balčiūnas.
„Vasarą pajūryje susitikome su Algeliu per jo koncertą. Jis koncertavo vienas. Po koncerto užkulisiuose pasigavau Algį, ir paklausiau ar jam neliūdna vienam scenoje ” – pasakoja Gytis. Senai pažįstami jaunuoliai išsikalbėjo, iš pradžių Algis juokais pasiūlė ateiti Gyčiui į grupę. Ši mintis vėliau tapo realybe. Gavus prodiuserio Žilvino Žvagulio palaiminimą Gytis tapo grupės “Patruliai” nariu.

Gytis Balčiūnas yra gerai žinomas šou biznio veikėjas Lietuvoje, tačiau šis vaikinas tikrai moka stebinti. Spalio pradžioje vyrai pirmą kartą drauge pasirodė ant scenos sostinės publikai jubiliejiniame Irenos Starošaitės koncerte. Gytis anksčiau koncertavo su N. Pečiūros grupe „Bacefalai“, grojo bosine gitara, kūrė dainoms žodžius bei muziką, jos karaliavo radio stoties „GERAS.FM“ topų viršūnėse. Gytis groti išmoko iš savo tėvo, kuris buvo Kaišiadorių pučiamųjų orkestro dirigentas. „Tėvelis tikrai neversdavo – groti išmokti norėjau pats“-pasakoja Gytis, jis moka groti net šešiais instrumentais: kontrabosu, smuiku, violončele, pianinu, fortepijonu bei būgnais. „ Dar būdamas vaikas grodavau mušamaisiais tėvo vadovaujamame orkestre” prisimena Gytis.

Algio ir Gyčio požiūriai sutapo muzikoje – jie greitai rado bendrą kalba. Algis juokauja, kad atsiradus Gyčiui 50% grupės narių nevalgo mėsos ir žuvies… .Priminsime jog Algis yra buvęs tikru patruliu, o Gyčio senelis dirbo Šakių miesto milicijoje, o ir pats Gytis kadaise svajojo dirbti specialiose pajėgose. Iš dalies ši svajonė išsipildė – dabar vaikinas privalės vilkėti uniformą ir dirbti scenoje. Patrulis Algis įsitikinęs, kad Gytis tobulai tinka grupei. „Tai grupės atgaiva“-sako jis. Kalbant apie grupės laukiančius koncertus, Gytis pažada, kad jie bus labiau stilizuoti, daugiau atsiras teatralizuotu šou elementų per pasirodymus ant scenos, tačiau jokiais būdais nežada užgožti grupės senbuvio, sakydamas, kad jis tik papildys Algį. „Gytis labai lengvai įsiliejo į grupę, jis kupinas naujų minčių, originalių idėjų, vos tik tapęs grupės nariu sukūrė naują dainą, kurią netrukus galėsime išgirsti radio stočių eteryje” pasakojo Algis. Vaikinai kartu daug repetuoja, o spalio 23 dieną, restorane „Karališkoje senojoje kibininėje“, 20 val., (Vilniaus-Kaunas automagistralės 23km., Sausių km., Trakų raj.),
jie pirmą kartą publikai prisistatys kartu. Taip pat lapkričio – gruodžio mėnesiais jų laukia turas per Lietuvą.

2005m. susikūrusi grupė iškarto sužavėjo visus savo charizma, šėliojimais ant scenos. „PATRULIAI” sulaukė didelio susidomėjimo – tai du buvę policijos pareigūnai, Algirdas Radzevičius ir Milgedas Aleksandravičius, jų pasirodymai scenoje priversdavo judėti visą publiką. Grupė išleido du albumus „Ech, merginos“ ir „Va Bank“. Albumas „Ech Merginos” tapo platininiu. Milgedui pasitraukus iš grupės Algis koncertinę veiklą tęsė vienas. O dabar galite būti ramūs – Lietuvos šou biznio scena bus saugi, nes PATRULIAI „patruliuos“ vėl dviese.